Gode Smykker Ideer Fra Folk Som Vet Alt Om Det

Smykker er sikkert en ting en jente ikke kan gjøre uten. Hver fashionista vet at den rette blandingen av juveler kan toppe av et antrekk og virkelig bringe det til liv. Men mange kvinner føler at de ikke vet hvor de skal begynne når det gjelder å velge tilbehør for å avslutte en titt. I disse tilfellene kan en kvinnes smykker boks bli en skremmende fiende. Hvis du er en av disse kvinnene, les videre fordi denne artikkelen vil gi deg tips og triks for å sikre at du alltid velger de riktige smykker, og kombinasjon av juveler, å gå med noen antrekk.

Oppbevar smykkene dine i filt. Det er alltid irriterende når et stykke av dine favoritt smykker begynner å anløpe. For å holde det fra tarnishing, bare sørg for at du lagrer den riktig. Bruk en filtpose eller til og med en smykkeboks foret med filt. Det vil bidra til å holde smykker fra tarnishing.

Når du shopper for diamanter, sørg for at du handler for dem basert på deres fire viktigste kriteriene: farge, kutt, klarhet, og karat. Fargen refererer til nyansen av steinen. Snittet refererer til måten at steinen er fashioned, slik som prinsesse og firkantede kutt. Klarhet refererer til flawlessness av steinen. Den karat refererer til vekten av steinen.

Når du kjøper det noen anser for å være det viktigste smykket i et forhold, forlovelsesringen, sørg for at det er av høy kvalitet og har flott design. Du vil ha en ring med mange hånddetaljer som viser fint håndverk.

Det beste du kan gjøre for å ta vare på smykker er å sørge for at det er riktig forsikret, spesielt hvis det er svært verdifullt. Dette vil beskytte smykker fra tyveri, skade, og å være tapt. Det er mange måter du kan forsikre din smykker, og det er definitivt verdt å se nærmere på siden ingen ønsker å bli stående etter å ha lidd en uheldig hendelse.

For å sikre at smykkene fremhever de beste funksjonene, velger du brikker som fungerer med ansiktsformen din. For et hjerte formet ansikt, prøv Settin og dangly øredobber. Rund og firkantet ansikts typer ser flott ut i teardrop øredobber, og lange halskjeder er også en utmerket hakke. De med rektangulære ansikter bør velge korte halskjeder og runde øredobber. Hvis du har en oval formet ansikt, kan du trekke av alle typer halssmykke, men kantete øredobber er best.

For å åpne en hoppe link når du gjør kjeden smykker, holde hoppe linken stødig med tang venstre hånd, og gripe motsatt side av åpningen med tang i høyre. Vri forsiktig hendene mot hverandre. Denne vridning handling hjelper hopperingen opprettholde sin sirkulære form uten forvrengning, noe som vil skje hvis du prøver å presse sidene sammen uten vridning.

Som denne artikkelen viser, er det myriader av måter å tilbehør et antrekk med smykker. Så jenter, ha disse triksene i tankene når du setter sammen hvert antrekk, og du er sikker på å ende opp på toppen av alles best kledde liste. Takket være disse anbefalingene vil du aldri være redd for smykker boksen igjen.

Hva Du Skal Gjøre Når Du Handler Smykker