Unngå Smykker Faux Pas Med Våre Tips Og Triks

Fra øredobber til bangle armbånd, gullringer til sølv anheng, smykker kommer i mange former og størrelser. Det er mer å vite om hvert stykke enn akkurat hvilken farge det er og hvordan det passer. Du må også velge en vare som er av en kvalitet som varer, og da må du ta vare på den. Her er noen tips og triks for å hjelpe deg med å ha en flott smykkekolleksjon.

Når du bruker eller kjøper smykker, er det viktig å ikke gå med noe stort og prangende. Jeg sier dette i bokstavelig forstand, ikke som i «diamanten var så stor.» Dette er fordi noen smykker som øredobber eller halskjeder som er for store blir gaudy og skjemmende. Det er best å holde seg i stykker som passer deg og se riktig ut.

For å holde smykker fra å overmanne deg, velg stykker som kompliment din kroppstype. Hvis du er petite, er det best å holde seg til mindre stykker med mer forenklede former. Høye eller større kvinner vil kanskje velge et kraftig statement-halskjede for å skape et slående visuelt utseende. Når du velger et nytt smykke, tenk på proporsjonene dine og hvor godt det stykket vil fungere med dem.

Ikke kjøp smykker på nettet, med mindre det er fra en forhandler du kjenner og stoler på. Det er mange svindlere online som lover deg en dyr og ekte smykker, når i virkeligheten, det er falsk. Hvis du er usikker på om du kan stole på en forhandler, kan du sjekke ut hans eller hennes legitimasjon på nettet.

Det første trinnet til et brudeantrekk er kjolen, og så bør alt annet, inkludert smykker, velges etterpå. Dine smykker bør ikke bare matche kjolen din, men høydepunkt og farge som finnes i den. Hvis du har paljetter som skinner opaliserende rosa, så det med en rose topaz ørering, for eksempel.

Når pakking for en ferie, planlegging smykker er like viktig som å planlegge antrekk. Siden du ikke kan ta hele smykker boksen, planlegge antrekk på forhånd og tenke på hvilke smykker du vil være i stand til å bære med flere antrekk. Når du sjekker bagasjen din, aldri pakke noen smykker som du absolutt ikke orker å miste. Hvis du ikke kan leve uten den, bruk den eller la den være hjemme.

Vet hva du leter etter, når du først kommer til butikken. Hvis du er godt forberedt på ditt besøk til gullsmeden, vil du være mindre sannsynlig å gjøre impulskjøp hvis muligheten oppstår. Ha en plan og hold deg til det, for å sikre at du holder deg i budsjettet og på sporet.

Når du trenger penger raskt kan det være lurt å vurdere å selge smykker til en lokal pantelånerbutikk. Mange pantelånerbutikker vil tillate deg å selge smykker til dem, og så gir de deg en viss tid til å komme tilbake for å hente den. Det er en måte å få pengene du trenger med muligheten til å få smykker tilbake hvis du velger.

Å lære om smykker er en viktig del av eierskapet, så vær stolt av at du søker kunnskap for å forbedre deg selv. Det vil tillate deg å ha nydelige stykker, som vil tåle tidens prøve, slik at du kan pryde deg selv med bare de beste. En diamant ER for alltid!

Hva Du Skal Gjøre Når Du Handler Smykker